epopsis-printing
Print out

Εκτυπώσεις εντύπων για κάθε είδους παραγωγή σε μεγάλα ή μικρά τιράζ

Εκτυπώνουμε τα έντυπά σας έχοντας την γνώση, την εμπειρία και τους κατάλληλους συνεργάτες για να φτάσουν στα χέρια σας όπως τα περιμένετε. Αναθέστε σε εμάς να επιλέξουμε το είδος της εκτύπωσης (οffset ή ψηφιακή, μονόχρωμη ή 4χρωμη εκτυπωτική μηχανή) με τις κατάλληλες προδιαγραφές που η κάθε εργασία απαιτεί, με σεβασμό στον κόπο σας και στα χρήματά σας. Χωρίς να χάνετε το χρόνο σας, δίχως να ψάχνετε υπεύθυνους για κάτι που δεν έγινε σωστά. Η παράδοση γίνεται στο χώρο σας.

Εκτυπώσεις

 • Οffset
  Για μεγάλα τιράζ,
  ειδικά χρώματα, ειδικά χαρτιά
 • Ψηφιακή
  Για μικρό αριθμό τιράζ,
  προσωποποιήσεις
 • Βιβλιοδεσία
  Καρφίτσα, σπιράλ,
  ραυτοκολλητά, κολλητά
 • Πλαστικοποιήσεις
  Mατ, γυαλιστερή, τοπικό UV
 • Εκτυπώσεις plotter
  σε καμβά, μουσαμά, χαρτί,
  βινύλιο, δίχτυ, back lite, αυτοκόλλητο κ.α.

Εκτυπώνουμε

Επαγγελματικές κάρτες, Φάκελα, Επιστολόχαρτα, Ευχετήριες κάρτες, Μπλοκ, Διαφημιστικά φυλλάδια, Προϊοντικούς καταλόγους, Μενού, Ετικέτες, Αυτοκόλλητα, Folder, Προσκλήσεις, Βιβλία, Περιοδικά, Εφημερίδες, Έντυπα λογιστηρίου, Σουπλά, Σουβέρ, Ημερολόγια, Αφίσες, Προσκλητήρια και ότι άλλο τυπώνεται...

Εκτύπωση

Offset

Ο κλασσικός τρόπος εκτύπωσης ο οποίος αφορά την παραγωγή εντύπων υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Σύγχρονα εκτυπωτικά πιεστήρια αναλαμβάνουν να αποτυπώσουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σχεδιασμό, τα έντυπα, τις συσκευασίες, τις αφίσες που προορίζονται να διαφημίσουν τα προϊόντα σας.

Εκτύπωση

Ψηφιακή

Ο πλέον σύγχρονος τρόπος εκτύπωσης για μικρά τιράζ, σας απελευθερώνει από τη δέσμευση των χρημάτων σας σε μεγάλες ποσότητες εντύπων χωρίς να περιμένετε έως αυτά να τελειώσουν. Με την ψηφιακή εκτύπωση μπορείτε πλέον να τυπώσετε μικρό αριθμό εντύπων, καρτών, επιστολοχάρτων, φακέλλων, να φτιάξετε ξεχωριστά έντυπα ώστε να μπορείτε να επικεντρώνεστε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών σας, να μπορείτε να αλλάζετε εύκολα τους τιμοκαταλόγους σας, να προσωποποιείτε τις πληροφορίες που θέλετε να στείλετε σε ελάχιστο χρόνο και σε καλύτερες τιμές.

Πλαστικοποιήσεις

Tελικό Φινίρισμα εντύπων

Με τις πλαστικοποιήσεις - βερνικοποιήσεις πετυχαίνουμε κυρίως τη διατήρηση και προστασία του εντύπου (ανθεκτικότητα στην υγρασία, στο φως, αποφεύγουμε τις δακτυλιές) αλλά και την ανάδειξη των χρωμάτων της εκτύπωσης.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα που θέλουμε να παρουσιάσουμε, επιλέγουμε και την κατάλληλα πλαστικοποίηση ή βερινικοποίηση. Τα συνηθέστερα είδη που χρησιμοποιούμε: Ματ πλαστικοποίηση, Γυαλιστερή πλαστικοποίηση, Βερνίκι νερού, Βερνίκι UV.

επαγγελματικη_φωτογραφια_εποψισ
Outdoor - Indoor

Eκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους

Ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους και προηγμένες διαφημιστικές εφαρμογές τους σε εξωτερικούς χώρους και σε σημεία πώλησης, όπως επίσης και την εσωτερική διακόσμηση χώρων και καταστημάτων.

Βασικό χαρακτηριστικό αυτών των εφαρμογών είναι η άμεση προβολή του μηνύματος διαμέσου της εικόνας. Η καλύτερη λύση για συνέδρια, εκθέσεις, καταστήματα, φροντιστήρια, σχολεία κ.α.

Αναλαμβάνουμε:

 • τη δημιουργία μακέτας
 • την εκτύπωση σε πολλά υλικά (καμβά, μουσαμά, χαρτί, βινύλιο, δίχτυ, back lite, αυτοκόλλητο κ.α.)
 • την προμήθεια πτυσσόμενων συστημάτων στήριξης (stand, pop up, banner, light box κ.α.) εύκολα στη χρήση και στη μεταφορά με δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης.

 

Δείγματα

 • Kάλυψη αυτοκινήτου με αυτοκόλλητο pvc

  Kάλυψη αυτοκινήτου με αυτοκόλλητο pvc

 • Eκτύπωση σε πλαστικοποιημένο χαρτί στο Μουσείο Λογοθέτη, Σάμος

  Eκτύπωση σε πλαστικοποιημένο χαρτί στο Μουσείο Λογοθέτη, Σάμος

 • Μουσείο Λογοθέτη Σάμος: Επεξηγηματικές επιγραφές τυπωμένες σε πλαστικοποιημένο χαρτί

  Μουσείο Λογοθέτη Σάμος: Επεξηγηματικές επιγραφές τυπωμένες σε πλαστικοποιημένο χαρτί

 • Roll up stand παρουσίασης μονής όψεως. Eύκολη μεταφορά σε θήκη με δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης.

  Roll up stand παρουσίασης μονής όψεως. Eύκολη μεταφορά σε θήκη με δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης.

 • Eκτύπωση για υπαίθριες διαφημίσεις

  Eκτύπωση για υπαίθριες διαφημίσεις

 • Εκτύπωση σε δίχτυ

  Εκτύπωση σε δίχτυ

 • X-banner stand παρουσίασης

  X-banner stand παρουσίασης

 • Eκτύπωση σε μουσαμά

  Eκτύπωση σε μουσαμά

Graphic & Web Design

Επικοινωνείστε μαζί μας


Ερεχθέως 7
163 44 Ηλιούπολη
Τηλ.: 210 9766966

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.